Discreet verpakt  Gratis verzending bij besteding boven de 75,- in NL

Ready for the power boost?
Ga naar assortiment
Ready for the power boost?
Ga naar assortiment
Previous slide
Next slide
Laboratorium getest

Laboratorium getest

Powercaps staat garant voor
zijn producten

Kwaliteit

Goede kwaliteit

Wij werken alleen met de beste
leveranciers. Al onze producten zijn van goede kwaliteit

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betouwbaar

Betaal veilig via iDeal

Over ons

Waarom Powercaps?

Bij Powercaps staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Zo zijn wij constant bezig onze kwaliteit te waarborgen en de service te verhogen. Zo zorgen wij er voor dat wij te allen tijde de hoogste kwaliteit verkopen. Zo krijg jij de beste kwaliteit Research Chemicals.

Bestel op een betrouwbare en veilige manier jouw Research Chemicals bij Powercaps. Je kan bij ons met verschillende methodes betalen, zoals met: iDeal, Apple Pay, Google Pay, Bancontact, Sofort, Credit Card en Mastercard.

Snelle levering

Met onze snelle levering en goede service zorgen wij ervoor dat jij zo vertrouwd mogelijk jouw Research Chemicals kan kopen. Onze pakketten zijn discreet verpakt en worden geleverd door onze vaste partner DHL. 

Veiligheid voorop

Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van Research Chemicals uitsluitend bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor persoonlijk consumptie. Het onderzoeken van Research Chemicals kan de volgende risico’s met zich meebrengen:

  • Irritatie van de luchtwegen.
  • Irritatie van de ogen.

Draag daarom altijd mond- en oogbescherming als je Research Chemicals gaat onderzoeken.

Wacht niet langer, graag zien we jou bestelling tegemoet!

FAQ

Bezorging

Boven de €75 gratis verzending in Nederland! Als u binnen Nederland op werkdagen voor 17:00 besteld, dan is uw bestelling dezelfde dag verzonden! Alle bezorgopties zijn volledig discreet! Binnen Nederland hebben wij de volgende bezorgopties:

€6,95 Pakketpunt of Thuis Bezorgd PostNL

Bij deze bezorgoptie kunt u ervoor kiezen om uw bestelling via PostNL als pakket bij u thuis te laten bezorgen of bij een PostNL pakketpunt af te laten leveren. Let er wel op dat u daadwerkelijk een Pakketpunt selecteert als u het naar een Pakketpunt wilt laten versturen. Omdat bij deze zending ook een tracking zit staan wij garant voor de aflevering!

U krijgt uw tracking per mail nadat wij uw order hebben verwerkt.

Voor alle verzendmethodes met track&trace staan wij garant voor de aflevering. Dit betekend dat bij het niet bezorgen van uw bestelling er een onderzoek gestart zal worden door ons en uw bestelling opnieuw verstuurd zal worden of u uw geld terug zal krijgen.

Bij de bezorgoptie “Postzegel verzending” keren wij geen geld uit als uw bestelling niet bezorgd wordt, en sturen wij de bestelling ook niet opnieuw op. Bij deze optie kan geen onderzoek gestart worden vanwege het ontbreken van de track&trace en afzender. Toch kunt u met een gerust hart kiezen voor deze optie. Het komt zelden tot nooit voor dat er niet geleverd wordt.

Producten

Wij verkopen onze Research Chemicals enkel en alleen voor research doeleinden.

De zuiverheid van de research chemicals die wij op onze site aanbieden is altijd >98%

Alle producten die wij aanbieden op onze website, zijn binnen Nederland volledig legaal.

Staffelkorting

De staffelkortingen staat vermeld op de productpagina voor alle producten. Bent u op zoek naar een grotere hoeveelheid dan dat de staffelkorting toestaat, kunt u contact opnemen met ons om te kijken of er een betere prijs beschikbaar is. Voor meer informatie kunt u Whatsappen met +31 (0)680227499  of mailen naar info@powercaps.nl.